FAQ

Hur levereras biljetterna?

Biljetterna levereras till ert boende i England. När du har köpt biljetterna kommer du få en orderbekräftelse till din mail där vi frågar om ditt boende. Vi kommer behöva dina uppgifter senast 7 dagar innan matchen. Om du inte kommer att bo på ett hotell kommer du få hämta ut biljetterna i staden där matchen spelas och vi kommer då återkomma med vart du ska hämta dem.

Hur meddelar jag er mitt boende?

När du har köpt biljetterna kommer du få en orderbekräftelse till din mail där vi frågar om ditt boende. Vi kommer behöva dina uppgifter senast 7 dagar innan matchen. Om du inte kommer att bo på ett hotell kommer du få hämta ut biljetterna i staden där matchen spelas och vi kommer då återkomma med vart du ska hämta dem.

Kan jag få biljetterna levererade hem?

Nej det går tyvärr inte pga de inte hinner bli tryckta i tid. Biljetterna levereras till ert boende. När du har köpt biljetterna kommer du få en orderbekräftelse till din mail där vi frågar om ditt boende. Vi kommer behöva dina uppgifter senast 7 dagar innan matchen. Om du inte kommer att bo på ett hotell kommer du få hämta ut biljetterna i staden där matchen spelas och vi kommer då återkomma med vart du ska hämta dem.

Vet ni var ni kommer sitta?

Nej vi vet inte exakt var ni kommer att sitta förutom att det kommer vara i den sektion ni köpt. När ni hämtar ut biljetterna kommer ni veta exakt var ni ska sitta.

Jag vill köpa men jag vill veta var jag kommer att sitta?

Du kommer att sitta inom den sektion som du köper.

Hur fungerar det att köpa biljetterna och få dem levererade?

Du går in på vår hemsida och letar upp rätt lag och match. Efter det bestämmer du vilken sektion som du vill sitta på och trycker på ”Köp” knappen. När du har köpt biljetterna kommer du få en orderbekräftelse till din mail där vi frågar om ditt boende då biljetterna levereras till receptionen på ditt hotell. Vi kommer behöva dina uppgifter senast 7 dagar innan matchen. Om du inte kommer att bo på ett hotell kommer du få hämta ut biljetterna i staden där matchen spelas och vi kommer då återkomma med vart du ska hämta dem.

Kommer jag få 7 biljetter i rad?

Vi kan endast garantera att ingen sitter ensam. Om ni vill sitta 7 stycken ihop så kan vi såklart lägga in det som ett önskemål men vi kan inte garantera det.

Jag kommer inte bo på hotell, hur får vi biljetterna?

Om du inte kommer att bo på ett hotell kommer du få hämta ut biljetterna i staden där matchen spelas och vi kommer då återkomma med vart du ska hämta dem.

Vad händer om ett evenemang som jag har köpt biljetter till ställs in eller ändrar datum?

Köparen är ansvarig för att kontrollera aktuell information om det evenemang biljetterna gäller. Skulle ett evenemang ändra datum gäller biljetterna till det nya datumet. När det gäller internationella evenemang brukar Easyfootball därför råda sina kunder att boka sin resa med hänsyn till detta. Om man exempelvis har köpt biljetter till en match i Premier League eller La Liga som ska spelas en söndag kan det vara bra att boka sin resa så att man befinner sig på evenemangsorten även på lördagen.

Kan jag lägga till biljetter till en lagd beställning?
Ja det går utmärkt! Det bästa är att kontakta oss på kundtjänst på tele: 0851972728 eller mail: info@easyfootball.se så hjälper vi dig.

Varför har biljetterna olika priser?
Biljetterna har olika priser pga att det är olika kategorier, grundregeln är att om en biljett är dyrare så är den bättre. Använd dig av arenaskissen för att se var just du vill sitta.

<< Till menyn för kundtjänst